Montazamis med vänner

Eftersom jag är hemma sjuk så kan ja inget annat än göra saker hemma och vila upp mig. Jag skulle välja mellan att se Hunger Games, men kom inte ihåg namnet på filmen när jag behövde, inte alls förstått hipen med de filmerna så får ta det en gång snart. Sen tänkte jag att ja skulle se Återträffen med Anna Odell hört så mkt bra om den men allvarligt orkade jag inte, jag såg att det va drama och jag vill skratta inte få en massa tankar i huvudet sen läste jag även att det handlade om konflikter. Sen tänkte jag ”Vem får mig att le i TV rutan”? Jo förutom Vänner och Sienfeld så Maria Montazami, så jag hittade hennes nya Serie Montazamis med Vänner!

 

http://www.tv3play.se/program/montazamis-med-vanner

 

Ja det kanske inte är mycket fakta man lär sig men man blir avslappnad och kan skratta , sen gillar jag också att hon ändå uppskattar minsta lilla som tex att få en nessäser på första klass flyg, det kallar jag att leva efter Mindfulness!

 

Happy thursday!

 

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *