Barnvagnar och jag

Är väldigt nybörjare på det här med barnvagnar, när jag själv åkte barnvagn på 80 talet var de ju inte så avancerade, men nu verkar de ha flera delar, vara så flexibla så man kan vika ihop de i väskan, servera en kaffe latte samt agera vantar.   Jag fick tips av min vän som är mamma om att det fanns bloggar om barnvagnar! Detta är ett helt nytt fenomen för mig som mest läst modebloggar. När jag väl gick in i barnvagnsbloggen insåg jag hur stor djungel det verkligen är  och hur viktigt det är att hitta rätt vagn… Men ja ska inte få panik.. här är de 2 bloggar jag hittat som ja ska lägga in i Bloglovin och följa!

 

http://www.barnvagnsblogg.com

  och yes där finns också en youtube kanal! så den kan jag kika in, innan jag vågar mig in i en riktig barnvagnsbutik.  

 

Sedan har vi   http://ombarnvagnar.com

 

 

Jag är inte helt ok med tanken att gå runt med barnvagn riktigt än. De är klumpiga och verkar svåra att manövrera och tar mycket plats. Varför måste man fylla barnvagnen med så mycket? jag kommer nog märka sen.. och en till sak! babyskydd? första gången jag hörde ordet förstod jag inte vad det var, låter som en skena eller skydd som man har till barnvagnen.

 

Ha en trevlig lördag!

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *