På jobbet

På jobbet idag var jag lite illamående. Så fort jag märkte det blev jag mer illamående sen gick jag till toaletten och kände lukten av toan vilken gjorde mig lite mer illamående. Sen tänkte jag att jag måste ut från toan för den kommer få mig att spy, och att jag borde sluta tänka på alla lukter som jag känner extra starka. Så jag gick och satte mig och kände mig bättre, sedan gick jag på lunch och vägen dit fick jag andas in friskt luft (utomhus) och jag mådde mycket mycket bättre och efter det kände jag mig inte illamående mer.

Jag har läst att man kan köpa åksjuke-band och annan medicin på apoteket mot illamående. Kanske kan vara smart att inhandla. Jag är lite nojjig inför att jag ska behöva spy på jobbet, det är nog min mardröm lite..Det värsta jag vet är att spy för lukten och för att man inte kan andas samtidigt som man spyr, känns som man kommer dö, så jag önskar att jag inte behöver spy på jobbet.

Vilket trevligt inlägg om spyor och illamående haha

 

You may also like

?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *